flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про відкриття провадження і виклик у судове засідання

24 червня 2020, 16:41


УКРАЇНА

  Романівський районний суд Житомирської області

290/470/20

         

 У Х В А Л А  

про відкриття провадження у справі 

19 червня 2020 року смт.Романів

Романівський районний суд Житомирської області в складі судді Бабича С.В., вирішуючи питання про прийняття до розгляду позовної заяви Луговського Юрія В"ячеславовича, яка подана в інтересах Можаровського Леоніда Леонідовича до Галицької митниці Держмитслужби про скасування постанови у справі про порушення митних правил, -

В С Т А Н О В И В :

В травні 2020 року Луговський Ю.В. звернувся до суду в інтересах Можаровського Л.Л. із позовом до Галицької митниці Держмитслужби, в якому просить скасувати постанову відповідача за № 0665/20900/20 від 28 квітня 2020 року про притягнення Можаровського Л.Л. до адміністративної відповідальності за частиною 4 статті 481 Митного кодексу України та накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в сумі 34000 грн.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України (далі КАС України).

Вказану позовну заяву подано з дотриманням правил підсудності та її належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов поданий у строк, установлений законом.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не встановлено.

Відповідно до статті 268 КАС України вказана адміністативна справа являється терміновою, а тому підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з особливостями, що передбачені для розгляду окремих категорій термінових адміністративних справ.

Керуючись статтею  171 КАС України, суд,-

В И Р І Ш И В :

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Можаровського Леоніда Леонідовича (адреса місця проживання: вул. Карла Маркса,2 с. Камінь Романівський район Житомирська область) до Галицької митниці Держмитслужби (адреса місцязнаходження: вул. Костюшка,1 м. Львів) про скасування постанови у справі про порушення митних правил.

Розглядати справу у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Судове засідання для розгляду справи по суті призначити на 10 годину 15 хвилин 30 червня 2020 року.

Запропонувати відповідачу, до початку розгляду справи по суті, подати відзив, в якому, з дотриманням вимог статті 162 КАС України, викласти свої заперечення проти позову.

Вказаний строк продовжується на строк дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до пункту 3 розділу VІ " Прицінцеві положення" КАС України.

Роз"яснити відповідачу, що копія позовної заяви та доданих до неї документів може бути направлена йому електронною поштою (за умови її повідомлення суду) або буде надана для ознайомлення в судовому засіданні.

Інформацію щодо даної справи в мережі інтернет можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за посиланням: http://ro.zt.court.gov.ua/sud0621/

Ухвала оскарженню не підлягає.



                                   Суддя                                                          С.В.  Бабич